ענת גרינברג – רפואה טבעית ענת גרינברג – רפואה טבעית
  • עמוד הבית
  • אודות
  • טיפולים
    • נטורופתיה ותזונה בריאה
    • טיפול תזונתי במחלות
    • צמחי מרפא
    • רפלקסולוגיה
    • טיפול בפרחי באך
    • ארומתרפיה
    • אירידיולוגיה
    • דמיון מודרך
  • קורסים וסדנאות בישול בריא
  • מאמרים
  • טיפים ומתכונים
    • סלטים
    • מרקים
    • בשר ועוף
    • דגים
    • צמחוני
    • אפייה
    • מתוק ובריא
  • עדויות
  • צרו קשר
  • בלוג
  • עמוד הבית
  • אודות
  • טיפולים
    • נטורופתיה ותזונה בריאה
    • טיפול תזונתי במחלות
    • צמחי מרפא
    • רפלקסולוגיה
    • טיפול בפרחי באך
    • ארומתרפיה
    • אירידיולוגיה
    • דמיון מודרך
  • קורסים וסדנאות בישול בריא
  • מאמרים
  • טיפים ומתכונים
    • סלטים
    • מרקים
    • בשר ועוף
    • דגים
    • צמחוני
    • אפייה
    • מתוק ובריא
  • עדויות
  • צרו קשר
  • בלוג
  • עמוד הבית
  • אודות
  • טיפולים
    • נטורופתיה ותזונה בריאה
    • טיפול תזונתי במחלות
    • צמחי מרפא
    • רפלקסולוגיה
    • טיפול בפרחי באך
    • ארומתרפיה
    • אירידיולוגיה
    • דמיון מודרך
  • קורסים וסדנאות בישול בריא
  • מאמרים
  • טיפים ומתכונים
    • סלטים
    • מרקים
    • בשר ועוף
    • דגים
    • צמחוני
    • אפייה
    • מתוק ובריא
  • עדויות
  • צרו קשר
  • בלוג
  • עמוד הבית
  • אודות
  • טיפולים
    • נטורופתיה ותזונה בריאה
    • טיפול תזונתי במחלות
    • צמחי מרפא
    • רפלקסולוגיה
    • טיפול בפרחי באך
    • ארומתרפיה
    • אירידיולוגיה
    • דמיון מודרך
  • קורסים וסדנאות בישול בריא
  • מאמרים
  • טיפים ומתכונים
    • סלטים
    • מרקים
    • בשר ועוף
    • דגים
    • צמחוני
    • אפייה
    • מתוק ובריא
  • עדויות
  • צרו קשר
  • בלוג
ראשי » טיפים ומתכונים » פילה דניס ברוטב אסייתי מהיר הכנה

פילה דניס ברוטב אסייתי מהיר הכנה

 ארוחת צהריים ביתית מהירת הכנה טעימה מאוד ובריאה. בקשו ממוכר הדגים שיפלט לכם 2 דגי דניס יפים, קחו אותם הביתה והכינו בעשר דקות.

מצרכים:

4 פילה דניס

מלח ים אטלנטי

פלפל שחור גרוס טרי

1 כף שמן זית

לרוטב:

1 פלפל צ'ילי פרוס דק

4 שיני שום קצוצות דק

4 כפות רוטב סויה

4 כפות לימון

2 כפיות סילאן

2 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורד

אופן ההכנה:

1. מייבשים היטב את הדגים. ממליחים ומפלפלים.

2. מחממים שמן זית במחבת, מניחים את הדגים עם העור כלפי מטה ומטגנים כ- 5 דקות עד שהשוליים של הדגים עשויים. הופכים את הדגים מחכים 1 דקה  ומכבים את האש. מעבירים את הדגים לצלחת הגשה.

3. באותה מחבת מוסיפים את השום ופלפל הצ'ילי ומטגנים 1-2 דקות (להיזהר שלא יישרף), מוסיפים את הג'ינג'ר המגורד, הסילאן,  הלימון ורוטב הסויה ומערבבים. מחכים 2 דקות ומסירים מהאש.

4. שופכים את הרוטב החם מעל הדגים, מקשטים בעלי פטרוזיליה/כוסברה ומגישים עם אורז בסמטי מלא.

« הקודם
הבא »
השארת תגובה

ביטול

ענת מתארחת אצל נעמה
לייעוץ וזימון תורים – מלאו את הטופס
הצטרפו אלינו בפייסבוק :)
התמחויות
  • בישול בריא
  • צמחי מרפא
  • תזונת ספורט
  • טיפול בסרטן
  • טיפול בהתמכרויות
  • טיפול בילדים
הטיפולים
  • נטורופתיה ותזונה בריאה
  • צמחי מרפא
  • רפלקסולוגיה
  • טיפול בפרחי באך
  • דמיון מודרך
  • ארומתרפיה
  • אירידיולוגיה
זכויות יוצרים ל ענת גרינברג - רפואה טבעית. כל הזכויות שמורות. טלפון: 054-5242423
We WordPress
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס