ענת גרינברג – רפואה טבעית ענת גרינברג – רפואה טבעית
  • עמוד הבית
  • אודות
  • טיפולים
    • נטורופתיה ותזונה בריאה
    • טיפול תזונתי במחלות
    • צמחי מרפא
    • רפלקסולוגיה
    • טיפול בפרחי באך
    • ארומתרפיה
    • אירידיולוגיה
    • דמיון מודרך
  • קורסים וסדנאות בישול בריא
  • מאמרים
  • טיפים ומתכונים
    • סלטים
    • מרקים
    • בשר ועוף
    • דגים
    • צמחוני
    • אפייה
    • מתוק ובריא
  • עדויות
  • צרו קשר
  • בלוג
  • עמוד הבית
  • אודות
  • טיפולים
    • נטורופתיה ותזונה בריאה
    • טיפול תזונתי במחלות
    • צמחי מרפא
    • רפלקסולוגיה
    • טיפול בפרחי באך
    • ארומתרפיה
    • אירידיולוגיה
    • דמיון מודרך
  • קורסים וסדנאות בישול בריא
  • מאמרים
  • טיפים ומתכונים
    • סלטים
    • מרקים
    • בשר ועוף
    • דגים
    • צמחוני
    • אפייה
    • מתוק ובריא
  • עדויות
  • צרו קשר
  • בלוג
  • עמוד הבית
  • אודות
  • טיפולים
    • נטורופתיה ותזונה בריאה
    • טיפול תזונתי במחלות
    • צמחי מרפא
    • רפלקסולוגיה
    • טיפול בפרחי באך
    • ארומתרפיה
    • אירידיולוגיה
    • דמיון מודרך
  • קורסים וסדנאות בישול בריא
  • מאמרים
  • טיפים ומתכונים
    • סלטים
    • מרקים
    • בשר ועוף
    • דגים
    • צמחוני
    • אפייה
    • מתוק ובריא
  • עדויות
  • צרו קשר
  • בלוג
  • עמוד הבית
  • אודות
  • טיפולים
    • נטורופתיה ותזונה בריאה
    • טיפול תזונתי במחלות
    • צמחי מרפא
    • רפלקסולוגיה
    • טיפול בפרחי באך
    • ארומתרפיה
    • אירידיולוגיה
    • דמיון מודרך
  • קורסים וסדנאות בישול בריא
  • מאמרים
  • טיפים ומתכונים
    • סלטים
    • מרקים
    • בשר ועוף
    • דגים
    • צמחוני
    • אפייה
    • מתוק ובריא
  • עדויות
  • צרו קשר
  • בלוג
ראשי » מרקים » מרק וייטנאמי

מרק וייטנאמי

מרק וייטנאמי

אפשר להחליף את הטופו בחזה עוף או נתח שייטל בקר.

מצרכים:

לסופריטו:

3 כפות שמן זית

1 בצל קטן קצוץ דק מאוד

1 גזר קצוץ דק מאוד

1 שורש פטרוזיליה קצוץ דק מאוד

1 גבעול סלרי קצוץ דק מאוד

 

7 כוסות מים

1 כפית ג'ינג'ר מגורר דק

2 שיני שום מעוכות וקצוצות דק

1 כף רוטב דגים

2 כפות רוטב סויה

2 כפיות דבש

1/8   כפית קינמון טחון

1/8  כפית ציפורן טחון

1 כוכב אניס

1 פלפל צ'ילי אדום קטן קצוץ דק (אופציונאלי)

רבע כרוב קטן, חתוך לרצועות דקיקות

2 גזרים קלופים וחתוכים לגפרורים

3 בצלים ירוקים, חתוכים לרצועות דקות

15 גרם נבטי ברוקולי

8 פטריות שיטאקי פרוסות דק

150 גרם אטריות אורז דקות

300 גרם טופו חתוך לקוביות

להגשה:

1 צנון מגורר דק

3 כפות כוסברה,קצוצה

3 כפות בזיליקום, קצוץ

פלחי לימון או ליים

אופן ההכנה:

  • מבשלים את האטריות על פי הוראות האריזה. מסננים.
  • מכינים את הסופריטו: בסיר המרק מחממים שמן זית ומטגנים בהזעה (אש נמוכה, מכסה סגור) בצל, גזר, סלרי ושורש פטרוזיליה במשך 10 דקות.
  • מוסיפים את המים, הג'ינג'ר, הקינמון והציפורן, כוכב האניס, השום, רוטב הדגים, הדבש ורוטב הסויה ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את כל הירקות, הפלפל החריף, הטופו והאטריות ומבשלים 5 דקות.
  • מסירים מהאש, טועמים ומשפרים תיבול. מוציאים את כוכב האניס.
  • מחלקים למנות,זורים על כל מנה מעט צנון מגורר, כוסברה ובזיליקום קצוצים ומגישים עם פלח לימון.

« הקודם
הבא »
השארת תגובה

ביטול

ענת מתארחת אצל נעמה
לייעוץ וזימון תורים – מלאו את הטופס
הצטרפו אלינו בפייסבוק :)
התמחויות
  • בישול בריא
  • צמחי מרפא
  • תזונת ספורט
  • טיפול בסרטן
  • טיפול בהתמכרויות
  • טיפול בילדים
הטיפולים
  • נטורופתיה ותזונה בריאה
  • צמחי מרפא
  • רפלקסולוגיה
  • טיפול בפרחי באך
  • דמיון מודרך
  • ארומתרפיה
  • אירידיולוגיה
זכויות יוצרים ל ענת גרינברג - רפואה טבעית. כל הזכויות שמורות. טלפון: 054-5242423
We WordPress
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס