ענת גרינברג – רפואה טבעית ענת גרינברג – רפואה טבעית
  • עמוד הבית
  • אודות
  • טיפולים
    • נטורופתיה ותזונה בריאה
    • טיפול תזונתי במחלות
    • צמחי מרפא
    • רפלקסולוגיה
    • טיפול בפרחי באך
    • ארומתרפיה
    • אירידיולוגיה
    • דמיון מודרך
  • קורסים וסדנאות בישול בריא
  • מאמרים
  • טיפים ומתכונים
    • סלטים
    • מרקים
    • בשר ועוף
    • דגים
    • צמחוני
    • אפייה
    • מתוק ובריא
  • עדויות
  • צרו קשר
  • בלוג
  • עמוד הבית
  • אודות
  • טיפולים
    • נטורופתיה ותזונה בריאה
    • טיפול תזונתי במחלות
    • צמחי מרפא
    • רפלקסולוגיה
    • טיפול בפרחי באך
    • ארומתרפיה
    • אירידיולוגיה
    • דמיון מודרך
  • קורסים וסדנאות בישול בריא
  • מאמרים
  • טיפים ומתכונים
    • סלטים
    • מרקים
    • בשר ועוף
    • דגים
    • צמחוני
    • אפייה
    • מתוק ובריא
  • עדויות
  • צרו קשר
  • בלוג
  • עמוד הבית
  • אודות
  • טיפולים
    • נטורופתיה ותזונה בריאה
    • טיפול תזונתי במחלות
    • צמחי מרפא
    • רפלקסולוגיה
    • טיפול בפרחי באך
    • ארומתרפיה
    • אירידיולוגיה
    • דמיון מודרך
  • קורסים וסדנאות בישול בריא
  • מאמרים
  • טיפים ומתכונים
    • סלטים
    • מרקים
    • בשר ועוף
    • דגים
    • צמחוני
    • אפייה
    • מתוק ובריא
  • עדויות
  • צרו קשר
  • בלוג
  • עמוד הבית
  • אודות
  • טיפולים
    • נטורופתיה ותזונה בריאה
    • טיפול תזונתי במחלות
    • צמחי מרפא
    • רפלקסולוגיה
    • טיפול בפרחי באך
    • ארומתרפיה
    • אירידיולוגיה
    • דמיון מודרך
  • קורסים וסדנאות בישול בריא
  • מאמרים
  • טיפים ומתכונים
    • סלטים
    • מרקים
    • בשר ועוף
    • דגים
    • צמחוני
    • אפייה
    • מתוק ובריא
  • עדויות
  • צרו קשר
  • בלוג
ראשי » אפייה » לחם פלאפל ללא גלוטן

לחם פלאפל ללא גלוטן

לחם פלאפל ללא גלוטן

לחם כשר לפסח עשוי מגרגרי חומוס, סופר טעים, עשיר בחלבון בריא בתוספת קמח קוקוס שטעמו לא מורגש (אפשר להמירו בקמח שקדים). קמח הקוקוס עשיר מאוד בסיבים תזונתיים, ומהווה גם הוא מקור לחלבון בריא. בגרסת הפלאפל הוספנו לו שום כתוש, צרור כוסברה טרייה קצוצה ומעט פלפל ירוק חריף בשביל הפיקנטיות.

מצרכים:
2 כוסות גרגרי חומוס מבושלים או מופשרים
רבע כוס קמח קוקוס/קמח שקדים
4 ביצים גדולות מופרדות
1 כפית מלח
1 כף סודה לשתיה
1 כף חומץ תפוחים
4 כפות טחינה גולמית משומשום מלא

צרור כוסברה טרייה קצוצה

4 שיני שום כתושות

1 פלפל צ'ילי קצוץ דק

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור אפיה לחום של 180 מעלות.
2. שמים את גרגרי החומוס במעבד מזון. טוחנים אותם דק. מוסיפים את החלמונים, החומץ, הסודה לשתיה, המלח והטחינה וממשיכים לטחון עד שמתקבלת עיסה חלקה.
3. בקערה נפרדת מקציפים היטב את החלבונים עם קורט מלח עד שמתקבל קצף לבן אחיד.
4. מוסיפים את הקצף הלבן למעבד המזון ומפעילים אותו שוב בפולס קצר עד שהקצף מתערבב עם עיסת החומוס.

5. מוסיפים את השום הכתוש, הכוסברה הקצוצה ופלפל הצ'ילי הקצוץ למעבד המזון ומפעילים שוב בפולס קצר.
5. מרפדים תבנית אינגליש קייק קטנה בנייר אפיה ומשמנים אותו.

6. יוצקים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור. אופים 60 דקות.
7. מוציאים מהתנור ונותנים ללחם להתקרר כ-10 דקות לפני שמוציאים אותו מהתבנית.

בתיאבון וחג שמח!

« הקודם
הבא »
השארת תגובה

ביטול

ענת מתארחת אצל נעמה
לייעוץ וזימון תורים – מלאו את הטופס
הצטרפו אלינו בפייסבוק :)
התמחויות
  • בישול בריא
  • צמחי מרפא
  • תזונת ספורט
  • טיפול בסרטן
  • טיפול בהתמכרויות
  • טיפול בילדים
הטיפולים
  • נטורופתיה ותזונה בריאה
  • צמחי מרפא
  • רפלקסולוגיה
  • טיפול בפרחי באך
  • דמיון מודרך
  • ארומתרפיה
  • אירידיולוגיה
זכויות יוצרים ל ענת גרינברג - רפואה טבעית. כל הזכויות שמורות. טלפון: 054-5242423
We WordPress
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס