ענת גרינברג – רפואה טבעית ענת גרינברג – רפואה טבעית
  • עמוד הבית
  • אודות
  • טיפולים
    • נטורופתיה ותזונה בריאה
    • טיפול תזונתי במחלות
    • צמחי מרפא
    • רפלקסולוגיה
    • טיפול בפרחי באך
    • ארומתרפיה
    • אירידיולוגיה
    • דמיון מודרך
  • הרצאות
  • קורסים וסדנאות
    • לוח סדנאות בישול בריא עד סוף יוני 2018
    • קורס בישול בריא מקיף
    • מועדי סדנאות קרובות
    • קורסים וסדנאות בישול בריא
  • מאמרים
  • טיפים ומתכונים
    • סלטים
    • מרקים
    • בשר ועוף
    • דגים
    • צמחוני
    • אפייה
    • מתוק ובריא
  • עדויות
  • צרו קשר
  • בלוג
  • עמוד הבית
  • אודות
  • טיפולים
    • נטורופתיה ותזונה בריאה
    • טיפול תזונתי במחלות
    • צמחי מרפא
    • רפלקסולוגיה
    • טיפול בפרחי באך
    • ארומתרפיה
    • אירידיולוגיה
    • דמיון מודרך
  • הרצאות
  • קורסים וסדנאות
    • לוח סדנאות בישול בריא עד סוף יוני 2018
    • קורס בישול בריא מקיף
    • מועדי סדנאות קרובות
    • קורסים וסדנאות בישול בריא
  • מאמרים
  • טיפים ומתכונים
    • סלטים
    • מרקים
    • בשר ועוף
    • דגים
    • צמחוני
    • אפייה
    • מתוק ובריא
  • עדויות
  • צרו קשר
  • בלוג
  • עמוד הבית
  • אודות
  • טיפולים
    • נטורופתיה ותזונה בריאה
    • טיפול תזונתי במחלות
    • צמחי מרפא
    • רפלקסולוגיה
    • טיפול בפרחי באך
    • ארומתרפיה
    • אירידיולוגיה
    • דמיון מודרך
  • הרצאות
  • קורסים וסדנאות
    • לוח סדנאות בישול בריא עד סוף יוני 2018
    • קורס בישול בריא מקיף
    • מועדי סדנאות קרובות
    • קורסים וסדנאות בישול בריא
  • מאמרים
  • טיפים ומתכונים
    • סלטים
    • מרקים
    • בשר ועוף
    • דגים
    • צמחוני
    • אפייה
    • מתוק ובריא
  • עדויות
  • צרו קשר
  • בלוג
  • עמוד הבית
  • אודות
  • טיפולים
    • נטורופתיה ותזונה בריאה
    • טיפול תזונתי במחלות
    • צמחי מרפא
    • רפלקסולוגיה
    • טיפול בפרחי באך
    • ארומתרפיה
    • אירידיולוגיה
    • דמיון מודרך
  • הרצאות
  • קורסים וסדנאות
    • לוח סדנאות בישול בריא עד סוף יוני 2018
    • קורס בישול בריא מקיף
    • מועדי סדנאות קרובות
    • קורסים וסדנאות בישול בריא
  • מאמרים
  • טיפים ומתכונים
    • סלטים
    • מרקים
    • בשר ועוף
    • דגים
    • צמחוני
    • אפייה
    • מתוק ובריא
  • עדויות
  • צרו קשר
  • בלוג
ראשי » אפייה » עוגיות טחינה וקמח קינואה ללא גלוטן כשר לפסח

עוגיות טחינה וקמח קינואה ללא גלוטן כשר לפסח

עוגיות טחינה וקמח קינואה ללא גלוטן

עוגיות פריכות, נימוחות בפה, מכילות קמח קינואה מלא חלבון, ללא טיפת גלוטן. הקינואה מפחיתה תדירות מיגרנות, מורידה את שכיחות האסטמה בילדים ומסייעת לנשים לאחר הפסקת הווסת.מכילה חלבון איכותי ומתאימה לכווווווולם.

חומרים ל-30 עוגיות:
180 גרם (½1 כוסות) קמח קינואה
100 גרם (1/2 כוס) סוכר קנים
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 כפית תמצית וניל טהורה
1/2 כוס טחינה גולמית
לציפוי:
1/3 כוס שומשום מלא

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-165 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. מערבלים קמח, סוכר, חמאה ותמצית וניל במעבד מזון עם להב פלסטיק או במיקסר עד לקבלת מרקם פירורי. מוסיפים טחינה ומערבלים לקבלת כדור בצק מעט דביק.
3. יוצרים מהבצק עיגולים בקוטר 3 ס”מ ומשטחים. טובלים את כיפות העוגיות בשומשום ומניחים בתבנית.
4. אופים 25-20 דקות עד שהעוגיות בצבע זהוב בהיר. העוגיות רכות כשהן יוצאות מהתנור ומתקשות בצינון. מצננים היטב ומעבירים לכלי אטום. העוגיות נשמרות עד שבועיים.

« הקודם
הבא »
השארת תגובה

ביטול

ענת מתארחת אצל נעמה
לייעוץ וזימון תורים – מלאו את הטופס
הצטרפו אלינו בפייסבוק :)
התמחויות
  • בישול בריא
  • צמחי מרפא
  • תזונת ספורט
  • טיפול בסרטן
  • טיפול בהתמכרויות
  • טיפול בילדים
הטיפולים
  • נטורופתיה ותזונה בריאה
  • צמחי מרפא
  • רפלקסולוגיה
  • טיפול בפרחי באך
  • דמיון מודרך
  • ארומתרפיה
  • אירידיולוגיה
זכויות יוצרים ל ענת גרינברג - רפואה טבעית. כל הזכויות שמורות. טלפון: 054-5242423
We WordPress
גלילה לראש העמוד
דלג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס